Denna dag....

Har det skönt här i Spanien.  Idag har vi haft soligt och varmt jämfört med igår som var regnigt och blåsigt. 
I går var vi alla fall ute och cyklade ca 1,5 mil. Vi hade tur då det var uppehåll då. Sen på eftersom regnade det så mycket att gatorna var översvämmade. 
Idag skulle vi iväg till ett ställe där man kan bada i blålera som ska vara jättebra för huden. I bilen på väg dit ringde My och berättade att sjukhuset ringt och sagt att min pappa försämrats och att det var dags att komma dit. 
Min syster och hennes döttrar och My har suttit där hela dagen. Jag har varit med på messanger lite då och då. Jag valde att åka tillbaka till huset då jag inte längre kände mig upplagd för lerbad. 
Pappa var vaken en stund och reagerade då han hörde min röst. Dom höll upp telefonen mot honom så han kunde se mig och han sa då "jag älskar dig". Därefter har han inte pratat.  
Sedan i eftermiddag sover han djupt. Hans kropp har verkligen förändrats under eftermiddagen.  Buken och bröstkorgen har sjunkit in. Han har fått en mjölkvit hinna över ögonen. Troligtvis handlar det bara om timmar nu. My har fått in en xtra säng och stannar under natten. Syrran måste hem en sväng och åker tillbaka senare.
Det är tungt nu, men pappa har kämpat så länge nu och det är dags för honom att få släppa taget.
Fuck Cancer!