En vecka kvar

Nu börjar jag komma ner i varv känns det som. Nedräkningen till semestern börjar. Om en vecka är vi på väg mot Phuket.  Tre arbetsdagar återstår,  måndag till onsdag.  Torsdag är jag ledig. Hade en senesterdag kvar som jag var tvungen att ta innan 1 april. Sen så har jag 5 nya semesterveckor och 3 sparade veckor kvar. Fyra veckor går åt nu under april. 

Jag har hysteriskt mycket omkring mig just nu. Ibland är jag orolig att jag ska få en infarkt eller nått. Har så mycket ansvar som ligger på mig. 

Pappa har skrivits ut från sjukhuset och ska nu vara 2 veckor på korttidsboende.  Därefter är planen att han ska få ASiH, avancerad sjukvård i hemmet. Vi har förberett för att kunna ha sjuksäng och utrustning i vardagsrummet nere hos mamma och pappa.  Vi har också anpassat så gott vi kunnat för att han ska kunna komma fram med rullstolen inomhus. 

I morgon ska My och jag vara på salong Feeling Fierce mellan kl 12 och 18. Vi ska fixa naglarna, fötterna,  fransarna och vaxas. Samtidigt ska vi dricka bubbel och bara njuta! Hur nice är inte det!!