Snart midsommar

Sommarlov för Ellen. 2 månader semester för My. Jag fortsätter att jobbar på till i slutet av september då jag ska till Spanien med mina vänner. 

Jag är fortfarande väldigt trött på dagarna. Behöver en liten tupplur på eftermiddagen.  Ska boka in en tid hos min husläkare och be om en helkroppsbesiktning. 
Vi har haft och har väldigt många som fått cancer på båda sidorna av min släkt. Har vi en gen? Både jag och My vill undersöka oss grundligt.
MR på hjärnan har jag ju gjort nyligen och den visade inget avvikande.  Jag gjorde även en 360° röntgen av käkarna. Artros i vänster käke. Rekommenderades behandling med botox i käken samt i huvudet då jag har mycket migrän.  Tyvärr avslogs de remisser som skickats ut till några neurologen. Det verkar som om jag måste bekosta behandlingen själv vilket är ungefär 12000:- var tredje månad.  Skrattretande VEM har råd med det??? Svensk sjukvård i ett nötskal! Blir att leva med smärtor i käken och migränattacker. 

En arbetsdag kvar sen tre dagar ledigt. Midsommar firar vi hemma med gamlingarna.  Fixar litet smörgåsbord och bara tar det lugnt. 
Vi ska se om vi kan göra en Midsommar stång med Ellen. 

På söndag ska jag göra ett litet reklamjobb. Jag fick ett mail igår om förfrågan om jag kunde ställa upp i en reklamfilm. Det är ett snabbt jobb på drygt en timme så jag tackade ja. Det är bra att kunna fylla portfolion med reklam/film erfarenhet. 

Nu ska jag läsa en stund innan det är sovdags.