Please öka mina dygn med några x-tra timmar

Phuuu nu är det jäklar anamma fullt upp. Massor av jobb och en massa i livet utanför jobbet.  

Pappa är på sjukhus, äntligen.  Hoppas nu att han får den hjälp han behöver. 

Idag var jag på återbesök med Asta på djursjukhuset.  Dom tog blodprov, blodtryck och kände och klämde. Proverna ska nu analyseras och på fredag är dom eventuellt klara. Dagens återbesök gick på 4200:-. Nu är hela försäkringsbeloppet nyttjat så kommande behandlingar etc går 100% från den egna plånboken. Vad gör man inte för sina fyrbenta hårbollar. 

Längtar till helgen. Behöver få sova ut. Min sömn är ren skit just nu. Somnar som först efter midnatt omk kl 1. Sen vaknar jag vid 5-tiden då Asta ska äta. Sen sover jag halvdant till 7:45. Klockan 8 är jag redo för jobb. 
Min CPAP maskin gör det inte lättare heller. Jag har fortfarande inte vant mig och känner mig instängd och får lätt panik när inluften krockar med utandningen och då går mycket lugt ner i buken i stället. Får magsmärtor och känner mig uppblåst. Men dom säger att man vänjer sig,  vi får väll se.

Skulle slänga mina utblommade amaryllisar - nej jag sparar inte löken - upptäckte då att en tredje stänger bar på gång. Såg en liten knopp. Nu blommar den...ända nere vid löken. Jättefin!

På lördag ska jag städa bort julen. Har varken orkat eller haft tid men nu är det i alla fall planerat.  Har köpt nya gardiner till vardagsrummet men låste sy på ett multiband på dem så man kan sätta i krokar i dem. Har stängerna i taket.