Gott Nytt År

Det har varit en stillsam dag och nyårsafton för oss. På dagen var jag ut en sväng och letade årets sista geocach. Efter det åkte jag över till min vän Tina med en blomma. Den lämnade jag dock vid hennes ytterdörr då hon är förkyld och har ont i halsen. 

Under kvällen har jag kopplat av med att lägga ett puzzel. Jag har hittat en bra webbplats som har många puzzel och med en 32 tums skärm funkar det klockrent att puzzla.

Tanken var att vi skulle äta en trerättersmiddag som nyårsafton middag.  Men efter förrätten som bestod av gratinerad hummer toast så blev vi så mätta att vi bestämde att vi gör blåmusslorna till lördagsmiddagen istället. Däremot så tog vi och åt efterrätten, hemlagad panerad ugnsbakad camenbert med hjortronsylt. 

Ikväll kollade vi på nya Bondfilmen. Vill inte säga allt för mycket om den mer än att efter ha sett den så kändes livet lite annorlunda på något vis.

Vid midnatt gick vi ut till den gamla skidbacken och tittade ut över den fantastiska utsikten och alla fyrverkerier som fullkomligt exploderade överallt.  Otroligt fin flats att bevittna skådespelet på.

Nu har jag intagit ryggläge i lopplådan, klockan är drygt 01:30. Gubben snarkat högt så det kommer ta sin tid för mig att kunna somna.