1 Januari

Idag har vi verkligen bara kopplat av och inte gjort många knop. Jag har i stort sett suttit i soffhörnet och bara kollat på tv. Vi har tittat på serien Spökjakt.  Har inte sett den tidigare så vi började med säsong ett. Vet inte riktigt vad jag ska tro, jag är inte så påverkad av andar och väsen. 

Har märkt sista tiden att jag blir väldigt rastlös i kroppen när jag sitter i soffan vid tv'n. Jag tror att det beror på att jag oftast har väldigt mycket att göra och när jag ska koppla av så är det oftast med ett webbpuzzel.  Vid tv'n har jag liksom inget att göra. Helt klart är att jag måste ta tag i att börja med handarbeten igen. Tror att det skulle få rastlösheten att dämpas. Tyvärr är jag inne i någonform av tillstånd där jag inte "orkar" ta tag i nya projekt. Det känns så övermäktig. Men jag vet att tar jag mig bara över den där jobbiga tröskeln så kommer allt att gå mycket lättare.  Som sagt tanken är lättare än utförandet. 

Ikväll åt vi musslorna.  Dom blev supergoda. Kokade i vitt vin, grädde, chili, lök och massor av kryddor. Vi åt dem i soffan framför tv'n. 

En dag ledigt kvar och i morgon måste vi ta oss ut på några ärenden.  Skulle verkligen behöva åka till återvinningsstation med kartonger och skräp. Dom har en superbra maskin där man kan hälla ned all pant påsen gång. Vi har MASSOR av pant. Säckvis!!! 

På måndag är det dags att jobba igen. Barnen kommer hem också på måndagskvällen efter att ha varit iväg en vecka.  Tiden har verkligen gått fort!