Ett dygn med vänner

Har haft en trevlig lördagskväll och söndags förmiddag med mina väninnor i A-N-T-S. Den här gången var vi hemma hos Nina och hon hade lagat en trerättersmiddag till oss. Förrätten bestod av toast med skagenröra och rökt lax. Till varmrätt serverades en marockanskgryta som tillagats i en tagine -en form av lergryta. Kyckling, purjolök, paprika,  hel vitlök och en massa goda kryddor bl a en son heter Ras El Hanout. Till grytan serverades långkornigt ris som kokats med grönsaker och kryddor.  Efterrätt var chokladmousse med färska hallon och grädde. Allt var supergott!
Efter middagen spelade vi ett parti sequence, som är ett trevligt spel.
Vi har börjar planera för våran nästa gemensamma resa och det lutar åt Skottland. Jag har alltid velat åka dit så det blir superkul om vi kommer dit.
Vi hade en trevlig lördagskväll och kom i säng strax efter ett. Tror att vi alla behövde sovmorgon för vi sov till 10 då vi åt frukost. 
Jag åkte hem efter frukosten och var hemma runt tolvsnåret.  Kände att jag bara ville ligga och chilla på sängen under eftermiddagen och slumrade till en stund.

På lördag åker jag och Tina till Kreta. Det ska bli otroligt skönt med sol och värme! Har ju inte varit ledig sedan i midsommras. 
Igår, lördag, var jag på Feeling Fierce för en Top-to-toe behandling.  Började med naglarna efter det blev det lashlift och fransfärgning. Sen kom Tina till salongen och då hade vi båda två spa-pedikyr och efter det hade jag vaxning. Blev ett antal timmar för mig där.  

I morgon börjar en ny arbetsvecka. Måndag, onsdag och fredag ska jag jobba hemifrån.