Sömnlös

Egentligen så är jag så fysiskt och psykiskt utmattad just nu - och vill inget annat än sova - men i kväll verkar det som om att det är omöjligt att somna. Så ett vitt litet piller med kemiskt framkallad "John Blund" har intagits och nu väntar jag på dess efterlängtade effekt, som borde kicka i om en si sådär 15 - 20 minuter. 

Hösten har varit jobbig på många sätt. Det är mycket jag har varit tvungen att ta tag i. Mina föräldrar börjar bli gamla och behöver i stort sätt hjälp nästan dagligen.  Jag sköter alla deras läkarkontakter och håller koll på att dom kommer iväg till sina bokade tider mm. Jag jagar biståndshandläggare, rehabpersonal, distrikt sköterskor,  kommunsammordare och gud vet alla andra som jag för stunden inte kommer ihåg.
Börja i alla fall se ut som om det ska bli ett SIP möte med alla berörda. Och förhoppningsvis kan jag avlastas. 
Som mitt liv ser ut nu så har jag inte speciellt mycket egentid. Typ varannan torsdagskväll är jag "ledig" från familjen och släkten. Då är jag på min drejningskurs.

För drygt 2 månader sedan skrev min läkare ut blodtrycksmedicin till mig. Meningen är att jag ska äta dem dagligen i förebyggande syfte att slippa mina hemska migränattacker. Visst har migränattackerna märkbart blivit förre. Istället får jag huvudvärk som är hanterbar. Men så den senaste tiden har det börja hända prylar omringad jag har mig. Supertrött, vill helst bara bädda ner mig sova 😴😴😴

Uf