Sista semesterdagen

Nu har jag haft mina två semesterveckor. Dom har varit händelserika på flera sätt. Vädret har varit ok till toppen bra, vi har klarat oss från regn och rusk. 

Idag började vi med att äta grillbuffé på Pampas marina.  Det var superbra, mycket att välja på och helt ok pris. Mycket folk men ändå på ett säkert sätt. 

Efter lunchen åkte vi in till stan. My skulle på röntgen vid Hötorget. Jag och Ellen passade på att geocacha medans vi väntade på My. När hon var klar gick vi mot gamla stan. Ellen som absolut skulle ha långärmad tröja på sig när vi åkte hemifrån hade nu börjat känna sig varm så vi köpte en söt klänning och hatt till henne på Drottninggatan.  

I gamla stan loggade jag några geocacher innan vi promenerade tillbaka till Hötorget där bilen stod. Innan vi åkte hem så köpte vi blommor och jordgubbar på Hötorget.  Dom har alltid bra priser på kvällen då dom vill bli av med varorna. 

V gjorde ett snabbt stopp på norra kyrkogården i Solna då jag skulle hämta några uppgifter för att kunna slutföra och logga en geocach.