Slut på helgen

Så var denna helg till ände. Veckan som kommer skulle jag egentligen ha semester men vi har brist på personal så jag ska jobba måndag och tisdag. Sen så ska jag vara ledig onsdag och torsdag.  Behöver hämta krafter till julafton då släkten kommer hit.

I fredags var jag och My iväg och handlade all julmat. Det är skönt att få det gjort innan folk får pension och lön för  trängseln i butikerna är inget jag är sugen på. Oavsett om det är Corona eller inte. 

På lördagsförmiddagen var vi ut till vård förråd i Knivsta och hämtade hem granen och dess tillbehör. Under eftermiddagen var vi på julbord hos svärmor. Hon är 86 år och är en riktigt krutgumma. Hon hade fixat så mycket mat så det hade räckt till ett helt kompani. Mys kusin på sin pappas sida var också där med sin sambo. En väninna till svärmor var också dit med sin dotter. Även Mys faster var där. Det blev ett jättetrevligt eftermiddag. 
Kvällen tillbringade jag och My med att slå in julklappar. 

I dag har mina systerdöttrar tillika Mys kusiner på min sida. Tjejerna har haft den traditionella julbaka dagen. Det är inte direkt bakning som står på schemat utan dom rullar köttbullar, lägger in sill. Kokar knäck och gör ischoklad. 
När dom var klara så fixade dom en Tacobuffé. Efter det så spelade vi två parti Sequence som Hanna och hennes kille vann båda omgångarna.

När kusinerna åkte hem ikväll så satte My och Ellen upp granen och klädde den fin. Under tiden så satt jag och kopplade av med pussel.

Nu har jag bäddat ned mig och ska läsa en stund. Sen ska jag koppla på mig min CPAP mask - som jag inte riktigt är kompis med. Den ger mig lite panikkänsla.