Stilla morgon

Söndagsmorgon eller...ja klockan är kvart över nio så set är väll snart förmiddag. 
Jag har varit vaken en timme och sitter i soffan, dricker kaffe och bara relaxar och njuter av tystnaden. Det enda som hörs är Rasmus som spinner dovt  bredvid mig.  Familjen sover fortfarande.  Vi kom alla i säng sent. Jag somnade nog vid tvåtiden som först. 

Igår lördag hade jag ett av mina hatiska migränanfall. Försökte till att börja med att göra några mindfullövningar för att få loss alla spänningar i kroppen.  Det hjälpte en liten stund bara så då satte jag mig i duschen under varmt vatten och kunde få  kroppen att slappna av utav värmen. Tyvärr har vi en pytteliten varmvattenberedare så det funkade inte heller någon längre stund. Sista utväg blev den starka medicin som jag har utskriven.  Den tar bort migränen men gör mig istället illamående och utslagen resten av dagen. 
Idag mår jag mycket bättre.

Strålande sol ute idag och just nu omk 7 grader. Får se vad vi hittar på idag. My var så duktig och städade hemma igår medans jag låg däckad så idag behöver vi inte tänka på städning. Jag ska bara byta sängkläderna och sätta "sugo" på att dammsuga sovrummet.