Sömnlös

Söndagar snart går vi över till måndag, bara 16 minuter kvar. Jag är sömnlös och har precis tagit en sömntablett. Tacksam att jag har dem. Nuförtiden så behöver jag väldigt sällan ta sömntabletter men ibland händer det.

Har varit sjuk sedan förra söndagen nu. Förkyld och trött. Halsondan gick över nästan direkt. Lite hosta emellanåt. Har däremot haft väldigt ont i sidorna på midjan. Blev aningen orolig att det var njurarna som spökade igen men börjar mer tro att det är muskelvärk/muskelinflammation.
För det gör olika ont vid olika rörelser. Ligga ner går bra. Sitter jag så måste jag sitta helt rakryggad - vilket är tur för det är så jag sitter för det mesta. Det är däremot jobbigt att gå. 
Under hela den här sjukvårdande så har jag jobbat. Blev väll en tre dagar fulltid och två dagar med lite avbräck för att vila någon timme och sen fortsätta jobba. Det är det fina med att jobba hemifrån. För sjuk för att få vistas på kontoret men tillräckligt pigg för att kunna jobba hemma. Win win för arbetsgivaren och mig.
Idag, söndag,  var jag ut en sväng. Första på hela veckan faktiskt. Vi åkte till båtklubben och kollade läget. Efter det åt vi brunch på ett café.  Jag åt Egg Florentine och Benedict, supergoda. Har längtat så länge efter det. Min gubbe gjorde väldigt goda sådana en gång i tiden. 
Sen blev det hem och hopp i pyjamasen. Och sängläge på det trots att klockan bara var 6
Nu börjar tabletten verka och lär nog sova inom 5.
Mina orkidéer i sovrummet blommar för fullt och verkar trivas.