Roadtrip

Den här helgen stack jag och My ut på roadtrip. Målet blev Linköping. Vi bokade in oss på Scandic Hotel i stan. Fick samma rum som sist när jag var här, lite roligt faktiskt.  Gillar rummet eftersom det har kök och altan. 

Fredagskvällen blev det skaldjursbuffé på restaurang von Dufva. Supergott! En flaska bubbel till det och kvällen var lyckad.

Efter att avnjutit hotellfrukost på lördagsmorgonen så begav vi oss iväg mot Gränna där en planerad geocachrunda väntade oss. Vädret var väldigt flirtig och det var ömsom sol och regn. Jacka på och av. Gofika intogs på mysigt café när det regnade som mest.
Rundan gick enligt plan och det flesta av gömmorna hittades och kunde loggas. Innan återfärden blev det sen lunch på trevlig restaurang nere vid hamnen. Jag åt en underbar smörstekt lax med kokt potatis. 
På vägen tillbaka till Linköping stannade vi till på några ställen. Vi tog turistvägen tillbaka och fick se en del fina sevärdheter. 

Lördagskvällen blev stillsam på rummet. Vi hade köpt med oss grönsaker och gjorde dipp till det som vi åt i sängen samtidigt som vi tittade på film.

Idag har jag varit ute och gått själv i drygt 2 timmar samtidigt som jag loggade några geocacher. Även idag var vädret som lördagen, väldigt flirtig och det kom skurar då och då. 

Nu är det lite vila på rummet innan vi ska köra hemåt mot Stockholm.