Tre dygn i Frankrike

Kom hem idag från en kort resa till Paris. Åkte 6 i söndags morse och kom hem runt lunchtid idag.  Vi tog med Ellen och tillbringade tre dagar på Dream Castle Hotel ute vid Disneyland.  
Tyvärr var vädret inte det bästa.  Omkring 14 grader och regn. Men det hindrade inte oss. Jag hade med regncaper som vi använde då det regnade som mest. 
Vi hade bokat plats -man måste det nu- på Disneyland och Studioparken på måndagen och tisdagen. Jäklar vad dyrt det är med tvådagars entrébiljett för 2 vuxna och ett barn....5500:-!!!!!! Tror att dessa tre dagar kostat omk 20000 - 23000 kronor med flyg, boende,  entrébiljett, mat och fickpengar. Jaja, Ellen är supernöjd och jag har inte varit ledig eller haft semester sedan i november så jag kan gått unna detta. 

Måste säga att jag är glad att vi inte har krav på munskydd i Sverige....(ännu). Fy sjutton vad jobbigt det är och vad ont jag har bakom öronen bara efter dessa dagar. Första dagen, i söndags morse, då vi gick innanför säkerhetskontrollen på Arlanda så var det munskydd på. Fick nästan panik av att ha skyddet mot näsan och munnen. Tyckte det var svårt att andas.  Nästa problem var att jag fick imma på glasögonen hela tiden då jag inte lyckades att få skyddet att sitta tätt. Lyckan var att gå kasta det i papperskorgen när vi kom ut på Arlanda idag.