Tuffa dagar

Förra veckan insjuknade min älskade Chandler. Efter flera dagar och timmar på djursjukhuset så konstaterade veterinären att Chandler hade levercancer. I morse kl 8:40 fick han somna in. Ett fruktansvärt tungt beslut men det fanns ingen annan utväg. 
Vi fick 15 fina underbara år med vår skogiskille. Chandler hade en personlighet som jag aldrig tidigare sett hos någon annan katt. Han var klok, otroligt tillgiven och kelig. Super social och tyckte om alla människor som djur. Var aldrig någonsin elak. Man kunde göra i stort sett vad som helst med honom och han fann sig i det. 
Han var stor och ståtlig och tävlade som ung och tog sig ända upp till Europa Champion. Min fina kille ❤❤❤
Han älskade att sova nära och tätt intill mig eller på min huvudkudde. Ofta visade han mig till sängen då han tyckte att vi skulle lägga oss även om det var mitt på dagen. 
Under alla månader jag nu jobbat hemifrån har han legat troget bredvid mig på skrivbordet. Min fina lilla pälskollega. 
Chandler älskade sushi, chicken nuggets från McDonald's, Pucko och en massa annat gott. Såklart fick han allt detta sista kvällen hemma. 
Efter att han somnat in i morse åkte vi med honom till Forsbacka i Gävle där mitt företag har en smådjurskremering. Kl 13 idag kremerade vi Chandler och kl 15:45 var det klart och vi åkte hem till Stockholm med urnan. Nu står den fint här hemma. Känns så bra att han är hemma även om det är i en annan form.
Det kommer bli en svår tid nu men jag lever på dom fina minnena.