Helg

Snart är klockan ett på natten och det är nu söndag.  Ska strax sova. Större delen av lördagen har vi städat hemma. Nu ser man att det är ett hem när allt skräp är borta och prylar undanplockade. Avskyr när det är så här stökigt som det alltid blir här hemma. Faktum är att jag, personligen, knappt stökat till. Jag plockar alltid undan efter mig. Det enda "stökiga" jag har är att min tvättkorg är full samt att jag har en Ikeapåse med lakan och handdukar som ska tvättas. Oredan och kaoset i mitt hem står resten av familjen för...Dom har en tendens att bara droppa prylar omkring sig. Bla idag fick jag ihop en stor Ikeapåse med Ellens och Mys smutskläder som låg slängda över allt på golv och möbler i hela bostaden. Suck!! Ellen är nog värst på att stöka till. Har jag städat ett rum så är hon direkt där och börjar stöka till. 
I allafall just nu är det snyggt och prydligt här. Får se hur det ser ut när jag kommer vaknar efter den här natten.

I kväll var vi till MoS. Vi åt middag på Egon. My och jag delade på en Big Share tallrik med diverse gott. Det var väldigt mycket folk i rörelse på centrumet.  Jag var tvungen att åka dit då mina glasögon tappat en liten del så glasögonen inte satt kvar på huvudet. Jag hade tur att dom hade samma Burberry bågar hemma så dom kunde flytta glasen direkt. Passade på att köpa ett par glasögon till. Jättefina Michael Kors bågar.  Dom tar ca 10 dagar att få.

Skönt att ha en dag kvar på helgen. Blir ingen mer städning. Ska däremot åka till vårt förråd i Knivsta och lämnade några fällstolar och fällbord. Och så resväskan så klart. 

Sedan vi kom hem från Paris i onsdags har jag varit supertrött och inte känt mig utvilad.  Sover väldigt hårt och drömmer mycket på morgontimmarna vilket medför att jag känner mig nästan på gränsen till medvetslös när klockan ringer. Jag gillar inte att drömma för att det gör att jag blir mer trött och stressad i kroppen. Det kan ju varit så att jag varit mer påverkad av fullmånen dom här dagarna än vanligt.