Söndag Söndag

Snart är helgen över...igen. Tiden rusar iväg!
Igår, lördag, hade jag planerat att städa och rensa ur en skänk som jag inte ska ha kvar. Det blev inte riktigt som jag tänkt. Städade sovrum, matrummet och vardagsrummet. My fixade lite i köket. Sen tog det stopp. Hade inte jättemycket motivation helt enkelt. 

Idag är det farsdag såret fick bli brunch nere på "byn". Därefter blev det en sväng till återvinningen med kartonger,  plast mm. Åkte vidare till Bromma Blocks där jag skulle till Zooaffären för att köpa kattsand och torrfoder. Sen vidare till båtklubben för att fika med gubben som håller på med vinterfix med båten. Vidare och hämta svärmor för shopping. Hon skulle till Bahaus och ICA. 

Nu hemma, ligger på sängen och vilar mig. Har haft huvudvärk hela dagen. My fixar middag. Efter maten ska jag bara ligga och läsa och ta det lugnt.  Köpte en pocketbok i fredags på xtrapris hos ICA. Helt okänd författare för mig. Jag har ju Storytel och laddar annars alltid ned mina böcker därifrån.  Men den här pocketen bara gav mig ingivelsen att jag skulle köpa den. Märkligt, jag kunde inte motstå! Den är dessutom bra! Spännande och jag var fast bara efter några sidor. Rekommenderar verkligen den!