Halvtid i arbetsveckan

Halva arbetsveckan avklarad, redan. Tidien går fort. Den här veckan är ju en normal arbetsvecka utan röda dagar och klämdagar. Våren är ganska bra arbetstid eftersom vi har en del röda dagar. Dock infaller 6 juni på en lördag i år så den missar vi. 
 
Idag vaknade jag med lite halsont. Det känns i halsmandlarna och i gomseglet. Har jag tur så är det bara en halsfluss el dyl. Jag är inte förkyld, hostar inte och har inget obehag i lungorna. Självklart så håller jag mig hemma. Har avbokat sjukgymnasten idag. Tur att jag jobbar hemifrån.
 
Vilken underbar dag det var igår! Supervarmt! På kvällen hade vi städdag på båtklubben. Jag och My rensade ogräs och sly utmed bryggorna. Vi hade Ellen med så vi kunde inte vara så länge eftersom hon ska sova i tid. 
 
Ikväll ska vi ha Digital AW med Quiz "på" jobbet med andra ord alla sitteri sina egna hem och deltar. Det ska bli superskoj. Jag tänkte ta med PC'n ut på balokongen och delta därifrån. Det är först gången vi ska vara så många på en gång. Ska bli kul och se hur det funkar. 
 
För övrigt så ska jag bara ta det lungt. Hoppas på att mitt halsont går tillbaka eller åtminstone inte blir värre.