En okej lördag

Sov hyfsat bra natten till lördag. Gick upp vid halv tio, sov längre än vad jag brukar när det är helg. Tänkte först att jag skulle börja dagen med frukost och melodikrysset men istället spelade jag, Ellen och My "Den försvunna diamanten". Jag vann, hahaha.

Åkte ut till landet och kollade läget. Vi ska börja fixa lite invändig. I helgen som kommer ska vi måla om i My och Ellens rum. Köpa en byrå och nya gardiner. 
Steg två blir nästa sovrum. Även där tänkte jag måla om och lägga en heltäckningsmatta. Nya gardiner, överkast mm.
Sen behöver vardagsrummet också målas och möbleras om. Öppna spisen ska målas. Gardiner mm.
Hallen ska målas och det ska in nytt golv där. En garderob behövs också. 
Köket blir den tuffaste biten. Där behöver det mesta fixas. Från golv till tak. 
I dadrummet ska det sättas upp spegel,  hyllor, och dörr. 
Som sagt det finns MASSOR att göra.  Utomhus är det vanligt trädgårdsfix.  Jobbigaste är att städa den stora poolen, fylla upp med vatten och få igång reningsverket.
Vi får fixa så gott det går helt enkelt. Den här sommaren planerar vi att tillbringa mycket av tiden på landet. Jag vet ju inte hur länge jag ska fortsätta att jobba hemifrån och jag kan lika bra jobba därifrån. Skulle jag behöva åka till kontoret så tar det inte mer än en kvart med bil. 

På måndag ska jag till en bilfirma och kolla vad det kostar att få en dragkrok på bilen. Kommer behöva att köra ett antal vändor med skräp till soptippen. Har som tur en släpvagn men dock ingen krok. Det hade vi på Volvon men den här vi inte kvar. 

Känner mig väldigt taggad på att fixa på landet.  Längtat efter att få vara där. Speciellt mycket nu när vi inte kan åka till våran lägenhet i Thailand. Ingen vet när vi svenskar är välkomna in i landet igen. Hörde att Thai Airways inte kommer flyga från Sverige förrän tidigast i slutet av oktober. 

I morgon, söndag,  ska jag åka med svärmor till Elgiganten. Hennes kyl/frys har gått sönder och behöver köpa ny. 
För övrigt har jag inget planerat i morgon mer än att ta det lugnt. Kanske blir lite småfix hemma. Har ett berg med nytvättade sängkläder och handdukar som måste vikas.