Vinter?

Vilket konstigt väder det har varit hela dagen idag. Sol, snö, sol, hagel, sol osv. Kallt som bara den. Det här är straffet för att jag tvingade familjen till att städa balkongen och göra ordning den så man kan sätta sig ute om vädret tillåter. Hade en tanke i går att jag skulle fixa några blommor också men tror jag avvaktar med det då det ska bli köldnätter. 

I morse blev det mindre panik när flera av mina program på min arbets PC hade försvunnit. Satt i telefon i över en timme med it-supporten som fjärrstyrda min PC så jag fick tillbaka allt. Hoppas det inte händer igen. 

Under eftermiddagen var jag på återbesök till läkaren för att stämma av att allt går åt rätt håll. Nästa gång ska vi ha videomöte.  Spännande.

När My kom hem åkte vi till Barkarby för shopping. Vi var bl a på Lager 157. Jag köpte 2 collegetröjor, en svart och en vinröd, 40:- stycken. Två par chinos,  ljusbruna och olivgröna, 150:- styck.  En snygg stickad tröja, vit, för 150:-. 
Hittade också snygga lampskärmar i ljusgrå damer för 120:- styck på In & Finn. Mina fönster lampor i vardagsrummet hade blivit så fula. Har letat efter nya skärmar och inte hittat tidigare så jag var nästan inne på att köpa helt nya lampor. Så jag är supernöjd att jag hittade dom här skärmarna.

Ikväll ska vi bara glo en stund på TV. Det är ju då ljust ute nu när vi är i sommartid. Känns som det är flera timmar kvar innan läggdags.