Hemmajobb

Nu har jag jobbat hemma i en vecka. Det har gått bra. Saknar dock kollegorna. Det är lätt hänt att man glömmer att ta rast, resa på sig och sträcka ut ryggen. Måste bli bättre på att ta micropausar så det inte blir allt för statistikt. 

Nu är väll ändå våren här...på riktigt. Tog en promenad efter jobbet och såg hur krokusarna står i full blom. För mig brukar det betyda vår. 

I morgon ska bilen in på städning. In och utvändig tvätt.  Huvudsta Carwash tar just nu 450:- för det. Dom är duktiga och jag har tidigare varit supernöjd. Under tiden som dom tvättar ska jag ta en promenad ned till Huvudsta Slott och strand. 

På torsdag ska jag till Euromaster och få mina däck skiftade. Sen är bilen vårfin!

Det doftar himmelskt gott här nu. Har en ugnspannkaka med fläsk på gräddning. Mormors gamla recept med massor av ägg och grädde.  Så jäkla gott med hjortronsylt. Har gjort en form till mamma och pappa också.

Igår fyllde Ellen 5 år. Stora tjejen. Åren har gott så fort. Vi hade inget stort kalas. Två av mina systerdöttrar var här.  Dom hade varit hela dagen med Ellen så hon skulle slippa vara på förskolan. Vi åt tårta och My hade bakat cupcakes. 
Ellen fick många presenter trots få "gäster". Jag har beställt en ny cykel till henne men butiken har inte fått hem den ännu. Den kommer nog under veckan.