Härlig helg

Det här varit en härlig midsommarhelg. Fantastiskt sommarväder! Sverige har verkligen visat sig från sin bästa sida.  

Midsommarafton firade vi hemma i trädgården med min mamma och pappa. Vi åt traditionellt smörgåsbord och supergod gräddtårta med jordgubbar.  Senare på kvällen gick vi över till grannarna och satt på deras terrass och myste.  

I går,  lördag, åkte vi till landet och hämtade hem båten. Vi passade även på och "go-fika" på landet. 
Vi har ju haft en kompis som bott ute på landet i över ett och ett halvt år efter sin skilsmässa.  Han har nu flyttat ut så vi har äntligen tillgång till vårt landställe.  My och jag ska nu under sommaren fixa lite med att måla om inne mm. Grannarna där ute håller på att tvätta poolen och fixa. Jättesnällt av dem. Jag ska se om jag kan få ut en tankbil från jobbet som kan fylla poolen med med nytt fräscht vatten, så slipper vi ta från brunnen. 

Idag har det varit tvätt och fixa med båten. Den står på trailern här hemma just nu. Jag har tvättat dynor och kapell. Tanken är att den ska läggas i ikväll. 

Idag jobbar My på restaurangen så jag ansvarar för Ellen men hon är inne hos grannarna och leker så jag har det rätt lungt för stunden. 

För övrigt så är det arbetsdag i morgon. Jag har ju inte någon semester under sommaren.  Går ju hela tiden och hoppas på att få komma till Thailand. Men ingen vet när vi svenskar är välkomna dit igen. Vi har ju en lägenhetsaffär som skulle utföras i april. Jag har ju betalar handpenning i januari och en del kostnader hos lanfoffice. Överlåtelsen skulle vara 1 april och meningen var ju att vi skulle varit där då. Samt att vi dessutom har en till lägenhet där som vi inte kan åka till och som vi eventuellt ska sälja eller hyra ut på långtid. Det känns jobbigt att vi inte kan göra något åt dem.