Söndag

Så är helgen över...igen. I går,  lördag, fyllde My 26 år. Jösses vad åren har gått! Vart tog min lilla bebis vägen? 

Det blev inte direkt något födelsedagsfirande pga situationen i världen.  Nåja, vi åt tårta till frukost sen blev det en rätt så vanlig lördag med städning.  Till kvällen lyxade vi till med räkor,  ostar, charkuterier mm. 

Idag har jag satt upp nya gardiner i sovrummet.  Köpte nya mörkläggningsgardiner - ljusare grå än innan. Även nya spetsgardiner. De gamla mörkläggningsgardiner ska jag använda som dörrdraperier på landet. 


Jag har också satt på dörrar på nya tvmöbeln. Saknar nu bara en låda till den. Köpte fel storlek på lådan så jag måste köpa ny. Det kan ju bli så när man ritar sin egen tvmöbel och ska plocka ihop alla delar. 

Klickan är bara 19.30 men känns som 22. Är trött och kommer kanske kunna somna tidigt i kväll. 

Ny arbetsvecka i morgon och närmare julen. Har fortfarande kvar att köpa några julklappar till Ellen. I år känner jag att jag i alla fall är ute i god tid. Har också ansökt om semester de tre dagarna innan julafton.  Får jag ledigt så kommer jag definitivt inte att känna mig stressad.  Vet fortfarande inte HUR julfirandet kommer bli i år och vilka som vi firar med. Mamma och pappa och svärmor är ju i alla fall hemma här så dom blir det ju. 

Har inte planerat för nyåret.  My kommer troligtvis åka bort och så även Ellen. Hade en plan på att boka någon nyårsövernattning med middag mm. Men tror inte det finns så mycket av intresse pga att allt stänger kl 22 på kvällen.  Så det blir nog ngt hemma.