Är det höst nu?

Sitter på balkongen och har precis ätit min lunch, pastasallad med räkor. Solen är lite halvt bakom tallen så jag får bara lite sol på huvudet. Det är ingen direkt värme i luften. En scarves om axlarna och en filt runt benen .. det är nödvändigt just nu. Svårt att förstå att det blev kallt så fort. I lördags var det ju varmt.

Snart är augusti slut. Hoppas hösten blir fin. Eventuellt tar jag några dagar ledigt och kanske tar en minisemester till Vemdalen med min vän. 

Vi är i båtbytar stadie just nu. Vår båt ligger på försäljning på Pampas Marina i Solna. Har tittat på några olika båtar i varierande storlekar.  Den första vi hittad, och som också ledde till att våran hamnade till försäljning,  såldes tyvärr mitt framför ögonen på oss. Nu har vi hittat en annan som vi är väldigt intresserad av.  På fredag ska vi ut och provåka. Få se vad vi tycker efter det. 

På torsdagkväll kl 22 ska vi börja vår nattvakt på båtklubben. Går till 5 på fredagsmorgonen. Jag har tagit ledigt på fredag. Det lär behövas. 

Måste bara visa den vackra regnbågen som var igår kväll. Fantastisk! Har nog inte sett ngt liknande tidigare.