Operation för dottern

Idag har min dotter gjort sin andra operation.  Hon lider av grava cellförändringar i livmodern.  Operationen gick som planerat och i morgon ska läkaren berätta hur det gott sen så är det bara att vänta på provsvaren och om dom fick bort allt den här gången. Vi hoppas såklart på det bästa. 

Dagen har för övrigt varit som vanligt. Hajade till lite extra när jag insåg att det redan var torsdag. Den här veckan har jag liksom inte levt efter vilken får ju veckan det varit. Har bara flutit på utan att tänka så mycket.  Men det är ju grymt skönt att det är fredag i morgon...igen. 

På lördag har jag inget planerat förutom att hemmet måste städas. Det ser rent utsagt förjävligt ut här hemma. Jag vet på allvar inte vad det är för fel på min familj när vi är under samma tak! Det går verkligen inte att ha snyggt och ordning hemma. Ibland tror jag att jag kommer bli psyksjuk om det inte blir ändring snart. Jag plockar konstant skräp från golv och andra ytor. Disk, tomma ölburkar i fönster, byråer, bänkar och bord. Gamla smörgåsar och andra rester i soffan, under bordet, i sängen mm. Kläder slängda överallt i en salig blandning av ytterkläder, underkläder och andra kläder. Det finns ingen ordning, bara kaos! Familjen prioriterar sina fritiden olika....jag får prioritera bort min och istället försöka skapa någon slags ordning....för en stund. Tyvärr råder nytt kaos ganska snabbt igen. Moment 22 de lux! Ibland tror jag att vi är för många i mitt hushåll. 

I går bokade gubben resa igen. Han drar tillbaka till Thailand redan den 16 februari och blir borta till 23 mars.  Jag är avundsjuk. Tänk att bara kunna dra ifrån allt och bara göra som man vill. Vad nice det hade varit!