Sorg

Det har varit och är fortfarande tunga dagar med mycket sorg. I måndags morse vid 06:50 somnade min svärfar in. Jag och My fanns vid hans sida hela tiden. Redan under söndagen från 11 tiden började vi vaka vid hans sida. Det var tuffa timmar. Tyvärr hann inte min man hem från Thailand. Han landade i måndags kväll som först,  men han tyckte det kändes bra att komma hem. Hans 5 veckors semester blev bara 1 vecka. 

I går tog vi avsked i kapellet på Danderyds sjukhus.  Det var väldigt vackert och han var täckt från halsen och ned med ett mörkgrönt skynke i krossat sammet. Rummet var i grå marmor med vackra detaljer i sten, silverljusstakar med levande ljus. Rummets ena långsida måste haft ett dolt takfönster för solljus glittrade ned i rummet efter hela långsidan och gav ett magiskt vackert sken. 

Idag har vi varit på Fonus och planerat begravningen som kommer att ske om drygt en månad. 

Från det ena till det andra så är det mycket på jobbet nu inför flytten. Jag har ju varit borta totalt en och en halv dag denna vecka pga det som hänt och det har ju resulterat i att vi ligger efter på jobbet. Hoppas hinna ikapp så mycket som möjligt under morgondagen.  På fredag ska hela kontoret vara packat och klart kl 15. 

Min resa till Thailand är inställd. Känns inte läge att åka bort just nu, dessutom är ju gubben hemma igen. Jag får lägga resan på is och vänta tills det passar bättre. Kanske jag åker ett par veckor i juni med My och Ellen precis som förra sommaren. Midsommar i Thailand.