Back to business

I morgon börjar vardagslivet igen med jobb och rutiner. Rätt skönt faktiskt, speciellt när vi närmar oss julen och några lediga dagar igen,  hahaha. 

Thailandsresan var bra, som alltid. Två veckor går så himla fort bara. Tyvärr blev det inte så mycket mer än strandhäng och bad. Hade velat ut på lite utflykter men nu blev det inte så. Får ta det nästa vända i april.
Däremot så hade jag den stora lyckan att hitta en lägenhet på residensen som är till salu och som jag föll pladask för! Nu är vi igång med affären och om inget krånglar så är den våran i april. Hoppas hoppas att allt går i lås! 


Vi landade hemma i Sverige i torsdags kväll.  Resan hem gick smidigt och vi flög direkt utan byten. Väl hemma så blev det firande av My som fyllde 25 samma dag. Hon fick en Segway Ninebot 4 elspark av oss. Hon hade önskat sig en och kanske inte riktigt trott att hon skulle få en så glädjen var total! 

I fredags var jag ledig och Ellen var hemma med mig. Vi var bl a till Ikea och åt deras julbord. I år var det ingen höjdare, dom har varit bättre. 

Lördagen var ingen bra dag.  Jag mådde inget vidare. Ont i kroppen och svag i lederna. Huvudvärk.  Låg mestadels till sängs hela dagen och kvällen. 

I dag, söndag, var bättre än lördagen. Vaknade vid åtta och kände mig pigg.
Under dagen har jag satt upp adventsstjärnor och ljusstakar. Sytt julgardiner till köket. Har köpt röda fina linnegardiner till vardagsrummet.  Måste sy på kornisch band först bara innan jag kan hänga dem på krokarna i gardinskenan. 

I morgon efter jobbet ska jag på silversmide igen. Håller på med ringar.....igen.