Värmen håller i sig

Fantastiskt väder idag med. Vi har varit bortskämda länge nu 😎. Helgen som kommer ska bli upp mot 30 grader. Tror att poolen på landet kommer vara den perfekta platsen att hänga vid!

Idag gjorde jag min magnetröntgen. Den här gången fick jag en infart i armvecket där det sprutade in kontrastvätska. Blev 20 minuter inne i röntgentunneln med stora hörselkåpor för att stänga ute det värsta oljudet från maskinen. Efteråt tyckte jag att jag mådde lätt illa. Enligt han som jobbade på röntgen så skulle man inte känna av kontrasten men jag undrar om det inte var så att jag faktiskt kände av den lite. Svar på röntgen får jag på torsdag nästa vecka. 

Nu är det drygt två veckor kvar tills vi reser till Kamala. Ska bli skönt med miljöombyte, träffa vänner mm. Kollade väderprognosen för Thailand och Kamala, det ska bli en del regn i slutet av nästa vecka. Håller tummarna för att det är bättre när vi kommer. 

I kväll blev det middag ute på altanen i våra nya möbler.  Vi åt kallskuret - rostbiff och kallkonpastrami - potatissallad och vitlöksbaugett.  Smakar bra i värmen 😃

My håller på att baka Silviakaka som hon ska ha med till jobbet i morgon.  När hon är klar så ska vi kolla ett avsnitt av Criminal Minds. Vi har verkligen fastnat för den serien på Viaplay. Tror det finns 14 säsonger och varje säsong är 22 avsnitt.  Vi har kommit till avsnitt 22 säsong 6 🤓🤓🤓

Torsdag i morgon och snart helg...igen!!