Snart helg

Veckan som gått har bestått av jobb och träning.  Jag känner mig piggare sedan jag började ned träningen för 3 veckor sedan. Jag riktigt längtar till gymmet.  

Så var det torsdag igen och bara en arbetsdag kvar innan det är helg. Jag ska passa Ellen fredag till lördag medans My ska iväg med en tjejkompis.  

För mig blir det träning i helgen och även lite skönhetsvård.  Jag ska göra Dermapen behandling och IPL på lördag på min grannes salong här några hus bort. 

Det verkar som om vi och familjen i villan bredvid ska ha en liten kräftskiva på lördag. Det är min gubbe som planerat så jag har inte direkt någon koll. Jag tycker det är skönt för en gångs skull att slippa rådda. 

Ikväll har det varit den traditionellt årliga kräft- & surströmmingsfesten i centrala Sundbyberg. Vi promenerade ned och kollade. Rätt dyrt. 5 kräftor en brödbit och en alkoholfri dryck, 100 kronor. 
Däremot så köpte jag en plastburk med hjortronsylt och lite rökta korvar från marknadsstånden. Blev 4 lådor med cocosbollar också som mamma och pappa fick. 

Nu är det strax läggdags.