Sista lördagen i september

Ellen väckte mig halv nio i morse. Jag hade huvudvärk och min träningsvärk hade blivit värre än värst. Med kaffe och migränmedicin så blev i alla fall huvudvärken bättre. Träningsvärk är ju inget man botar med en tablett. 


Klockan 11 var jag till Väsby och åt lunch med två vänner. Vi var till Café Spiltan som ligger lantligt i utkanten av Väsby. Ett jätte populärt ställe med god lunch. För mig blev det sallad med räkor och avokado. 

Efter lunchen var siktet inställt på landet för ett besök. Skulle även hämta My och Ellen som varit där under dagen. 
Tog en sväng förbi Rusta i Bromma. Tanken var att jag skulle köpa hem fondtapeten till vardagsrummet. Jag hade tur för Rusta hade 25% rea på tapeter och färg så jag köpte även färg till hallen. Jag är inte nöjd med den vita färgen i hallen så jag har haft planen att måla om i ljusgrått. Nu hittade jag en färg jag gillade så jag köpte den också nu när det är rabatt. Man får passa på när tillfället ges.

Besöket på landet blev bara dryga timmen. Så nu är vi hemma. Får se vad vi hittar på ikväll. Kanske jag ska våga mig på att tapetsera .... Har aldrig gjort det tidigare. Fondväggen har ingen mönsterpassning och läggs skarv mot skarv så kanske grejar jag det. Vi får se 😀

I morgon är det OKTOBER!! Redan! Jisses vad tiden sedan sommaren bara försvunnit.  Men vädret är fint och löven fantastiskt vackra. Luften hög och sval. Solen värmer fortfarande lite och man vill suga åt sig varenda liten stråle.