37 dagar till semestern

Usch vad november månad har varit tråkig. Mörk, en hel del regn och rusk. Hade snön som kom .... och försvann fått legat kvar så hade det åtminstone varit lite ljusare ute. Undrar om vi får en vit jul?


Jag räknar ned till min semester, 37 dagar kvar. Det går fort för innan dess ska jag hinna adventspynta, My fyller år och ska firas, Lucia ... fast det blir inte ngt speciellt den dagen, så ska jag fixa julklapparna, fixa julmaten, fira jul sen är det dags för nyår. Under den här tiden ska jag ju också jobba, servar bilen, gå till läkaren och frissan, beställa nytt pass, behandlas av naprapaten, en Dermapen behandling och en IPL behandling, fixa naglarna..och en hel del annat som jag inte kommer ihåg i huvudet just nu. Som sagt jag har fullt upp så dom här 37 dagarna kommer gå fort!!

I morgon ska jag till Ikea efter jobbet. Dom har Familyrabatt på en väggskåpsserie som jag ska ha på en vägg i köket. Jag ska också köpa en till Billy bokhylla i vitt glas.  

Har fixat naglarna ikväll hos Sosso. Korta och svarta! Kanske inte direkt juligt men kände för det. 

Blev lite shopping idag. Håller på att köpa sånt som ska till våran lägenhet i Thailand. Bl a har jag köpt sängkläder, tunna täcken och kuddar. Några uppsättningar med påslakan och lakan. Duschhanddukar, golvhandduk, små handdukar mm. Det är fler grejer som ska köpas.  Tur att min systerdotter åker dit i mitten av december för hon får en extra reseväska med sig med grejer till lägenheten. 

Ska läsa en liten stund nu innan det är läggdags.