Tryckande hett

Har inte orkat så mycket senaste veckan.  Det är tryckande hett här. Dagarna består av en hel del sol men även mulet och tidvis skurar. Väder omväxlingen och den tryckande värmen gör att jag har huvudvärk i tid och otid. Dock har jag sluppit migränanfall. Pga vår plötsligt förlängda vistelse här så har min medicinmängd jag tagit med inte blivit tillräcklig. Har bara 4 tabletter kvar och har inte lyckats få tag i något motsvarande här.  Nu tar jag bara varannan dag för att inte stå utan helt. Ikväll ska vi på återbesök med Ellen till läkaren, jag ska passa på att rådfråga honom om hur jag ska klara mig när min medicin tar slut. 


Just nu är jag uppe i vårt rum med Ellen.  My har åkt iväg och handlat. Ellen ska få sova middag och jag ska vila lite samtidigt. Det är svalt och skönt med AC på rummet.  

Nu har 2 vattkoppor spruckit och ett gäng återstår. Sen ska dom torka in. Som det ser ut just nu så skulle jag bli väldigt förvånad om läkaren gav ett flygtillstånd.  

Längtar faktiskt hem en del. Den otroliga hettan här tär lite. Jag ska verkligen inte gnälla! Sol, värme och människorna här är underbara!