Knappt en timme kvar på januari

Dagen har varit bra. Lagom mycket av allt. Två arbetsdagar avklarade och tre återstår.  Längtar redan till helgen och att få sova. Känns som om jag aldrig blir riktigt superpigg.  Men det är ju också en mörk och dyster årstid.


Idag fick jag min andra behandling hos naprapaten.  Hon är verkligen jätte duktig.  Jag är mycket rörligare i nacke och rygg. Vänster armen har kommit igång med "läkningen". Den har ju spökat och smärtar sedan i höstas då jag ramlade av hästen i en seriehoppning. Landade på vänsterarmen i fallet.  Jag hade tydligen fått en låsning eller klämning som ströp cirkulationen till viss del. Armen blev svagare och slag samlades i armbågen. Nu verkar det som om det kan bli ett slut på trasslat med armen. 

Kom hem rätt sent från jobbet ikväll. Klockan var nästan halv sju. Hämtade My och Ellen och åkte vidare till läkarmottagningens drop-in. Ellen skulle få sin Hepatit B spruta inför vår Thailandsresa. Inte jätte populärt.  Den blev tårar och tandagnissel men en fake tatuering i form av en elefant gjorde det hela lite roligare och hon glömde ganska snabbt den otäcka sprutan. 

Nu är det läggdags.