Tisdag

Det är tisdag. Dagen har varit mörk, precis så som det kan vara i slutet av november. Kanske lite snö skulle kunna lätta upp och få allt lite ljusare. 
 
Jag känner mig för tillfället rätt tom. Det har varit mycket för oss med lägenhetsförsäljningen, bilstölden, Tösen som flyttat, jobbet, stallet, hemmet, barn & barnbarn mm. Nu när det mesta är över och utrett så känner jag hur trött jag är när "bördan" börjat lättat. Ändå så kan jag känna en form av tomhet, rastlöshet FAST att jag nu borde passa på att vila och återhämta mig efter en psykisk jobbig höst. Men jag har svårt att slappna av. Det är något som pockar på mig, en känsla som jag inte riktigt kan identifiera till vad det är som "stör" mig eller varför. Precis som om det skulle hända något jobbigt och oplanerat. Troligtvis är det bara min utmattade hjärna som spökar. Föroppningsvis......
 
I helgen ska jag gå min efterlängtade kurs i silverlera/smide på Folkuniversitetet. Hoppas jag lyckas få till något fint :) Jag har fyllt på min "silverväska" med verktyg, silverlera och allt möjligt som jag kan tänkas behöva. Har några planer på vad jag ska göra faktikst.
 
Vi har fortfarande inte julpyntat här hemma. Hoppas vi kan göra ett ryck och ta oss in i förrådet i morgonkväll. Jag vill väldigt gärna få julstämning hemma. Det vore roligt för Ellen också :) 
 
Igår köpte jag lite julklappar på lunchen. Eftersom jag jobbar precis bredvid Mall of Scandinavia så är det VÄLDIGT lätt att slinka in där på lunchen. Självklart blev det en del kläder till Ellen men även en klapp till My. 
 
Har precis gjort alla räkningar, blääää. Visst är det tråkigt men nödvändigt ont. Jag försöker lätta upp stunden med doftljus, skön musik och kaffe. Då känns det i alla fall som en trevlig stund. 
 
Igår beställde vi en ny bil till mig, kanske jag skrev det igår... Kommer inte ihåg. Men i alla fall, nu är det i alla fall gjort och jag längtar redan. Det blev ännu en Nissan. Fast den här gången köpte jag en X-Trail Suv. Provade några bilar i söndags och det landade på Nissan. Dels för att jag fick ett okej pris och all den utrustning jag ville ha och med slantarna från försäkringsbolaget så blev det en rejäl kontantinbetalning så månadskostnaden blev helt ok.