Dag 9 av 14 lediga

Nu är det mindre där kvar av semestern än vad som varit. De nio dagar som har varit känns faktiskt längre än bara nio. Tror att det beror på att jag hunnit varit på Gotland och där fick jag verkligen tid för avkoppling på dagarna.

I morse vaknade jag redan vid halv åtta. Kände mig pigg så jag tog en kopp kaffe och la mig ovanpå sängen och läste. Slumrade till en liten stund. Det blev en stillsam dag. Vädret var blåsigt och inte så jätteskönt. Jag satt och pysslade och lyssnade på min ljudbok.

I eftermiddags åkte vi till stallet. Vädret var skönare och det var sol. My och Ellen red barbacka tillsammans på Tösen. Jag longerade en stund också så Tösen fick träna och få lite puls.

Vi har vara slappat ikväll och inte gjort något alls i stort sett. Hanna var förbi en sväng och hälsade på.

Jag ska sova strax. Har inte varit 100% kry sista veckan. Jag har fått en körtelinflammation under tungan som påverkat mig ganska mycket. Har haft svårt att äta och röra på tungan. Vilket visserligen är mycket bättre nu men istället har övergått till att underläppen har blivit irriterad på insidan. Jag är svullen och det är obehagligt och gör jätteont. Hoppas det blir bättre snart, annars får jag gå till läkaren.