Tisdag

Sista juni, i morgon är det ny månad.  Tiden går så fort.  Hinner inte med. Snart har halva sommaren redan passerat.  
 
Kom på att jag inte varit ute på landet sedan i vintras!  Har inte heller orkat åka dit. Det är rörigt och stökigt där eftersom köket har renoverats och det är prylar över allt. Räcker med att jag lever i kaoset hemma efter flytten.  Orkar inte åka till nästa kaos också.  Har bara inte tillräckligt med energi när jag kommer hem från jobbet för att orka fixa.
 
Eftersom det är månadsskifte så är det lite mer att göra på jobbet. Vi är kort om folk så det blir att ligga i mer. Det kommer lugna sig i slutet av veckan.  I morse kunde jag inte fatta att det bara var tisdag.  Kändes mer som torsdag. 
 
Nu har vardagsrummet börjat bli fint.  Möblerna blev jättebra. Nu väntar vi bara på nya tv'n. När den är uppsatt så kan jag fundera på eventuella tavlor.  När vardagsrummet är klart blir det förhoppningsvis sovrummet.  Ska måla om till vitt och sätta en grå fondvägg. Därefter kan vi bygga ihop garderoberna.  Längtar tills jag kan hänga mina kläder.  Nu har jag påsar och högar på golvet. 
 
Efter jobbet idag var jag på ansiktsbehandling. 90 minuter klassisk och 30 min microgei. Känns fräscht med en rejäl rengöring och uppstramning.  
 
Nejhe, klockan rusar och jag måste sova. ONSDAG i morgon ;)