Semester

Nu är det semester, underbart! Kan knappt fatta det...på torsdag reser jag bort! Karibien...24 dagar ledig!!! Tjohoooooo!!!!! Det känns så overkligt. Men på torsdag morgon kommer jag nog fatta att det är allvar. Det mest ofattbara är att jag och maken för första gången på 20 år ska åka på semester själva. Haha..... undrar om vi kommer få långtråkigt utan yrvädret My.
 
Sista dagen på jobbet idag blev stressig och jag blev kvar längre än vad jag skulle. Hade en tid att passa efter jobbet så det blev inte som jag velat. Hade velat fika och koppla av med kollegorna men tyvärr räckte tiden inte till. Blev ett hastigt farväl :( Nåja, jag är tillbaka den 27:e igen.
 
Efter jobbet har jag fixat naglarna, utfört ärenden på apoteket, betalat räkningar och företagsfakturor. Två maskiner tvätt har gått och jag har en att hänga, men det tar jag i morgon. To-Do-Listan bockas sakta men säkert av. I morgon måste jag packa. Ska även åka och handla hem till ungdomarna så dom klarar sig när vi är borta.
 
Pirret i magen har ökat och jag känner att jag har svårt att koppla av utan att hjärnan arbetar på högvarv. Planerar, planerar, planerar...har jag glömt något, vad måste jag göra mm mm. Svårt att hitta ro till att sova. Får se hur det känns i morgon kväll. Då går väll tankarna... vad har jag glömt, har jag ställt klockan, tänk om vi försover oss.... osv Någon som känner igen sig???
 
Pust.... ska försöka koppla av nu. På återseende!
 
 
 
Lämna kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: reasa, semester, lyx, karibien, sol, värme, bad, hav, kryssning, bahamas, saint martin, florida, miami, flyg, båt, strand, shopping, miami beach, kärlek, lov, sex, solkräm, solglasögon, kärlek, relax, relaxing, simma, sola, äta, vin, drinkar, himmel, hav, dans, restaurang,