Sista fredagen den här månaden

Så var helgen äntligen kommen. Fredagen är snart slut, bara en si så där 40 minuter kvar innan det tickar över till lördag.  Ligger ensam på soffan framför tv'n.  My och Robin har lagt sig.  Per är i Sundsvall och kommer hem igen på söndag kväll. Själv ska jag faktiskt också bädda ned mig strax.  Klockan är ställd på 06 : 00.  Ska till stallet och släppa ut hästarna och morgonfodra. 
 
I morgon ska jag åka till Gnesta och hämta kissebebisen ♥♡♥♡ Ska bli intressant och se vad katterna hemma kommer att säga ☺ Dom är ju ifs vana vid andra katter.  Lilla Kingston,  Mys kompis katt, är ju här igen.  Denna gång stannar han i två veckor.  Det funkar bra med honom och våra. 
 
Det ät alla helgona helg. Är väl förberedd med snask, haha...flera KILO! Ikväll har vi "bara" haft två pårigningar på dörren. 6 utspökade totalt. Bus eller godis? Frågade vad buset innefattade, dock hade dom glömt att planera det. Nåja, dom hade tur för snask fanns ju 😀 Kanske det kommer lite fler besökare i morgon annars får vi käka godis i dagar här hemma.  
 
Lite ledsen att jag inte har haft tid eller ork att halloween pynta hemma.  Jag brukar vara rätt bra på det. Men vår långa semester gjorde så att prioriteringen av saker blev annorlunda i år. 
 
Måste verkligen försöka städa i helgen.  Nu har till och med Per ruttnat på att det ser ut som ett slagfält hemma.  Han vill knappt åka hem efter jobbet på kvällarna.  Äntligen så har han kanske insett hur jag har känt det i alla år .... ont i magen varje dag på väg hem från jobbet bara för att jag visste att nästa "arbetsskift" som ALLT- I-ALLO i hemmet skulle hålla mig syssesatt tills läggdags.
I och för sig så var det bara en bråkdel så katastrofalt stökigt som nu. När jag ser mig omkring hemma nuförtiden så är det väldigt svårt att förstå att det här hemmet har varit pedantisk välstädat och rent tidigare. Men jag har inte ork att klara av det. Jag gör tafatta försök ibland men det går inte ens några timmar så är det lika jävligt igen.  Jag tror att det måste ske ett familjeråd snart innan huset klassas som hälsorisk. 
 
På måndag ska jag börja jobba på 75% efter att jobbat halvtid sedan maj förra året.  Då blir det verkligen mindre tid till att sköta hem, familj och häst med allt vad det innebär.  Kommer bli väldigt tufft om jag inte får uppbackning från familjen.  
 
Nu måste jag lägga mig så jag kommer upp i morgonbitti.  
 
Kanske ngt för mig?!