Måndag

Tror det är första gången på länge som jag verkligen räknat ned kvartarna innan jag skulle gå hem för dagen. Längtar så sjukt mycket tills på lördag då vi sticker till New York i en vecka!!! Fattar inte att det bara är fem dagar kvar, whhiiii!!

Nu har jag skrivit kom-i-håg listor på vad jag inte får glömma att packa. En del saker måste jag också fixa innan lördag. Så klart har jag bokat in klippning och färgning i morgon och naglarna på onsdag. Vill också hinna med att åka förbi mamma & pappa innan jag reser. Ikväll ska jag kolla upp att de få kläder jag ska ta med är rena. Blir väldigt lätt packning dit. Desto mer på vägen hem, antar jag. Kan inte bestämma om jag ska ta med två väskor (en stor med en mindre inuti) eller om jag ska köpa en ny där. Måste i alla fall köpa en ny innan jag åker för jag saknar en väska med schyssta hjul, typ 4 st 360 graders hjul. Lättare att rulla när den är tung. Får åka till Rusta och kolla. Behöver inte vara något avancerat, bara den har hjulen och att den väger lite. Totalt får jag ha 23 kg per väska. 

Jisses vad jag har bränt mig i solen under helgen. Vårsolen är farligt stark. Man glömmer lätt det när luften inte är varm. Nåja, det lägger sig nog snart och då blir det en mer "piggare" look :) 

Ikväll ska jag med My till stallet. Hon ska ut och rida med tjejerna igen. Jag har städvecka i stallet så jag passar väl på att städa under tiden. Måste göra räkningarna också ikväll. Har inte haft ork under helgen att ta tag i dem. Nu får Per hjälpa mig i kväll. Vi få allt under kontroll innan jag reser.