Nedräkning

Sista arbetsveckan innan semestern. Känns inte som det brukar inför sommarsemestern. Kanske för att jag redan varit på semester i år. New York och Grekland. Jag ska bara ha två veckor. Inget speciellt planerat. My ska ju opereras och jag ska genomgå behandling för mina cellförändringar. Pendlar mellan hem, sjukhus och land.
 
Dagen har varit som vanligt. Jobbat mina timmar. Sen hem och hämta My. Hon hade tid hos distriktsköterskan för omläggning av bandaget. Det blev en tur till Tösen också. Ingen ridning för hon har tappet en sko så det blev gullegull och hästvård :)
 
My har Twiligt-maraton här hemma. Hon är inne på fjärde filmen för idag. Jag har ju sett alla ganska många gånger så nu sitter jag bara i soffan och halv tittar samtidigt som jag knapprar på PC'n.
 
Egentligen borde jag komma igång med de beställningar jag har på armband, men orken har inte riktigt funnits. Men ska försöka ta tag i det snarast, nåja...inte i kväll..
 
Nu ska jag ta mig en glass. Köpte hem nötkrämsglass. Har aldrig sett dem tidigare. Jag älskar nötkräm och hoppas glassen är lika god :)