Hallon och blåbär i sängen

Ensam hemma.  My och Robin är på Gotland.  Per är på landet.  Jag och katterna är hemma.  Har precis kommit hem från stallet.  Jag och Jeanette har ridit i kväll.  Det får lov att bli sena ridpass då det är så varmt.  Här är 25 grader trots klockan är 22. 
 
Ligger i sängen nu. En hög med tidningar bredvid,  tv'n på och Samsung tabben i näven. På sängbordet står en skål med hallon,  blåbär och vaniljkesella,  yummi :) Ska surfa in på bibliotekets websida och se om det finns några nya e-böcker att låna. Sen så, är jag graderad för några timmar läsning innan jag ska sova. 
 
Är ledig i morgon.  Det enda jag har inbokat är hovslagaren kl 9 och frissan kl 16. Där emellan och efter frissan är jag fri från måsten :) Är faktiskt sugen på att åka till någon strand. Kanske jag kan få med mig mina systerdöttrar.  
 
Två eftermiddagar på raden har jag varit och tränat! På SATS. Igår var jag med Jeanette på cykelpuls och idag var vi på ett vanligt spinningpass. Jag är helt överraskad utav att jag hade sådan bra kondition och ork. Det trodde jag aldrig.  Superstolt!!! 
 
Idag fick jag oktober semestern godkänd av jobbet.  Nu kan vi äntligen göra bokningarna :) Blir det enligt planen så åker Per och jag 2 oktober och kommer hem igen 25 oktober.  23 dagar! Såååå nice! Men nedräkning blir det som först få bokningsbekräftelsen är i min hand.  
 
Har börjat på ny ljudbok idag.  VIP Rummet av Jens Lapidus.  Har inte hunnit så långt ännu men den verkar ok. Dessutom är uppläsaren Jonas Malmsjö och han är jäkligt bra. 
 
Nu ska jag äta mina bär.