Lördag kväll

Sov på landet natten mellan fredag och lördag.  Slappade fredags kvällen framför tv'n med en sprakande brasa, ett gott vin och två Wallander filmer på raken. Ute åskade och regnade det, verkligen hög mysfaktor! 
 
Åkte hem vid lunchtid. Hade en tid att passa i stallet. En ny häst skulle stallas in. Tösen och Laura Craft (som hon heter) skulle in i en ny hage tillsammans.  Tösen visade direkt vem som var The Boss i hagen, haha. Men dom kommer säkert bli bra vänner :) 
 
Vilket skitväder det har varit i två dagar nu! Skulle aldrig ha tänkt tanken om att hur bra väder vi haft i fyra månader,  hmmmm..... Fick smaka på bakslag nu :( Tur att jag var iklädd i regnställ när jag var till stallet och hagen. Hela jag var lerig. 
 
Ikväll var det den årliga kräftskivan  med grannarna. Per är på landet och My hade önskemål om att vi skulle vara hemma så vi stannade inne och käkade thai mat som jag köpt hem tidigare i kväll. 
 
Har köpt en present till mig själv idag.  Det var dags att investera i en egen surfplatta. Jag har ju lånat My's iPad länge och hon ruttnade på att jag alltid tog den. Istället köpte jag en billig surfplatta 7" från Acer för under tusenlappen. Den har ifs funkat bra men kändes lite otymplig plus att skärmkvaliteten inte var superbra. Egentligen skulle jag behöva en ny PC då min mini-PC är till åren och börjar bete sig därefter.  Dock vet jag inte riktigt vad jag vill ha för ngn. Jag är ganska kräsen när det kommer till tangentbordets utformande och knappar. Men idag köpte jag en Samsung Galaxy Tab 3, 8". Elgiganten hade ett erbjudande som var väldigt prisvärt så jag slog till.