Ny vecka


Fantastiskt vackert väder idag! SOL!!!!! Vad mycket piggare jag känner mig när det är sol ute och då strålarna letar sig in i mitt kontorsfönster och värmer mig på ryggen! Det börjar till och med bli aningen ljusare för var dag nu när jag åker hem på kvällen. Ska bli underbart när det verkligen är ljust när man åker hem på dagarna. Ser fram mot det.

Det var riktigt kallt i morse ute hos oss. Minus 15 grader. Det var så att kupévärmaren knappt orkat värma upp bilen och ännu mindre fått rutorna isfria. Det brukar ju vara någon vecka varje vinter med riktigt kalla nätter. Undrar just om det är det som är på gång nu.

I morse var det vägning igen. Inget har hänt sedan förra veckan. Varken upp eller ned. Men jag har inte tränat något på bandet under veckan, Den enda motion jag fick under veckan var powerwalken förra måndagen med Ulrika och ridningen i tisdags. Sen blev det inget mer. Hoppas jag lyckas bättre den här veckan.

Idag hade jag med korgen med raggisar till jobbet. Ett par såldes direkt. Nu får den stå kvar ett par dagar så alla hinner se och fundera. Håller på med en beställning just nu och har en till direkt efter. Kul!

I morgon träder vi in i februari. Januari har verkligen gått fort. I går satt jag och drömde mig tillbaka till januari/februari förra året då vi var på vår underbara resa. Just idag, 30/1, var vi i Orlando och hämtade en bil för att fara ned till Miami. Vi hade då precis avslutat en 7 dagars kryssning i Karibien med besök i diverse länder. Nere i Miami skulle vi kliva på nästa kryssning som skulle ta oss ut på ännu fler äventyr i karibien. Om du kollar i mitt arkiv till höger och går in på länken för februari 2011 så kan du läsa min resedagbok del 1 - 3 där och dessutom se alla underbara bilder!! Jag var tvungen att själv gå in och läsa, njuta och längta! Kan inte fatta att det är ett år sedan, suck.... Vill tillbaka!! Har inte varit utomlands sedan dess. Per och My har ju hunnit med att resa en hel del under året... Frankrike (Paris), England, Tyskland mm mm Så det borde vara min tur nu, haha... Nåja, jag drar till New York till hösten. Har jag dessutom tur kanske maken åker på ngn bonus eller två... Då får han bjuda  mig någonstans. Haha...önsketänkande!!

Sitter just nu vid köksbordet och tuggar på några överblivna plättar. Hade som plan att äta upp thairesterna som var kvar från fredagens middag. MEN, några andra hann före. My och hennes kompis hade tagit det till mellis. Just nu sitter dom och mumsar käk på någon restaurang. Det var ju inte schysst att äta upp min mat :( Som tur så hittade jag några plättar, tyvärr inget jag står mig på speciellt länge. Men det finns en pytts med kokta pastaskruvar som jag får gå lös på lite senare.

Nu ska jag hänga tvätt och fixa lite med min andra heltidtjänst eller kanske jag skulle säga LIVSTIDS-TJÄNST! Hushållssysslorna! Det jävliga är att det är förbannat dåligt betalt.. snarare sagt HELT OBETALT!