Måndagstrött

Landade precis i soffhörnet. Har satt mig på massagedynan och får just nu en behaglig massage i ryggslutet.

Det kommer garanterat att bli en tidig sänggång. Är supertrött ikväll! Skumt eftersom jag sovit ganska mycket under helgen. Dessutom var jag verkligen inte pigg i morse när jag gick upp, trots en timme senare upp om man tänker till att vi precis gick in i vintertiden.

Det var mörkt när jag åkte hem från jobbet idag. Usch... tänk att det ska vara så nu ända en bit in på nya året :/

På veckans agenda står det ridning i morgon tisdag. På torsdag ska jag till Monica och fixa naglarna. Verkligen på tiden! Dom är skit fula :( På fredag har många arbetsförkortat dag, dag före röd dag. Så även mitt företag. Men tyvärr inte jag. Jag har mitt samarbete med IT den dagen och det jobb vi ska göra kan vi börja med som först vid kl två. Men det är helt ok :)

På fredag ska jag även göra min andra IPL behandling. Som tur är Sanaa på Hud & Spa Specialisten så gullig att hon tar emot mig ganska sent trots att det är fredag kväll.

Gubben min ska på weekendresa till England. Jag var också medbjuden men fick avböja. Det kom för snabbt på och jag vill inte lämna My själv så många dagar när hon inte varit pigg. Och speciellt inte under utredningen av hennes svimningar och domningar. Tänk om det skulle hända något om jag var bortrest!!?? Nä, då är det nog tryggast att åtminstone en förälder finns hemma. Samma gäller till helgen om två veckor. Då blev vi erbjudna Spa weekend till Tallin till ett bra pris. Så bra att det är en skam att avstå! Men vad gör man inte för sitt barn!!

Nu tar jag ett djupdyk ned i sängen.