Novembersslut

Sista november! I morgon är det första dagen på julmånaden, 24 dagar kvar till julafton, 30 dagar kvar till nyår, lucköppning, lag på vinterdäck om vinter väglag råder, egentligen RIKTIG vintermånad mm mm mm mm .... Tiden har gått rasande snabbt sedan i somras.

Har precis avslutat dagens goda gärning. Betalat alla makens räkningar/fakturor. Självklart med hans slantar, men jag har hjälpt han med det. Jag knappar snabbare på tangenterna så istället för en timme vid skärmen för honom så är det avklarat på 10 röda :)

I ugnen står en lergryta med köttfärs och potatisskivor. Första gången på säkert 20 år som jag använder lergrytan. Hittade ett recept som såg gott ut så grytannåkte fram och dammades av. Sen har den legat i blöt under natten. Ska bli spännande och smaka av rätten sen. Receptet kommer från Koka-i-hop och är från signaturen "Byhäxan". 

Idag var jag på Feelgood på Sophiahemmet och lämnade prover. Dom har skickats på odling och jag väntar på svar. Troligtvis är det inte njurarna utan vanlig ryggont. Helt säkert vet vi när provsvaren kommer.

Skulle fått vinterdäcken på på Porchen ikväll. Tyvärr blev det inte så :( Hoppas verkligen att det blir gjort i morgon. Behöver vinterdäcken inför helgen.

Nu ska jag glo på 112 - På liv & död och sticka lovikavantar :)