Godnatt Zzzzzzz

Händelserik dag. Första mötet, uppföljningen i skolan gick bra. Jag har nu bättre koll på läget och vet vad vi ska jobba med för att kunna bevara och eventuellt även höja betygen inför terminsavslutningen.

Vid kl 10 var jag och träffade ekonomichefen och gruppledaren på Logistik företaget som jag sökt jobb på. Det var intressant och givande. Ekonomichefen hade flygit hit från Danmark. Det var en kille i min ålder. Snackade danska, men väldigt tydligt och bra för att jag skulle förstå.
Det tog drygt 10 minuter att ta sig dit med bil från mig. Exakt 7 km. Funkar med andra ord att cykla dit om andan faller på :thumbup:
Arbetsuppgifterna verkar intressanta. Kontoret var nytt och fräscht. Ligger i ett industriområde mellan Upplands Väsby och Märsta.
Nu ska dom avgöra om dom vill ha mig sen ska jag fundera ifall dom är ngt som skulle passa mig.

När jag kommit så här långt i processen med eventuellt-jobb-byte så är det många tankar som går runt. Jag har ju varit 11 år på mitt jobb. Jag är trygg i det. Känner mina kollegor väl. Kan jobbet och har en gedigen erfarenhet i företaget. MEN... vet inte vad jag kan få ifall jag byter. Kommer jag ångra mig, tänk om jag inte kommer trivas. Ny kollergor som kanske inte är trevliga etc etc. Men så tänker jag så här.... jag behöver bli tillfredsställd med det jag gör. Känna att jag lär mig ngt, få nya utmaningar. Utvecklas, FÅ TÄNKA!! och inte bara arbeta på rutin. Jag har 20 år kvar att arbeta. Ska jag fortsätta så som jag har det idag??? Kommer jag att ångra mig om några år, att jag inte tog chansen att pröva ngt nytt medans jag fortfarande var attraktiv på arbetsmarknaden.
Frågorna är många. Vemod och seperationsångest... :(
Men men.. först och främst ska jag avvakta deras svar. Sen kan jag ha dom sömnlösa kvalnätterna medans jag beslutar mig. :question: Ingen idé att börja tänka på det idag, nu... Det kan ju faktiskt vara så att jag inte alls var den dom sökt efter.

Kommer ni i håg redovisningstestet jag gjorde i fredags??! Fick svar på det idag. Jag klarade 87%. Jag är jättenöjd! Vart ju lite tagen på sängen när jag upptäckte hur sårt det var. :bigeyes:

I morgon har vi fredag IGEN! Trevligt med lite helg, haha. Konstigt att så fort som det är helg så känns det så förbluffande och överraskande att ha två dagar ledigt FAST att det egentligen är bara fem dagar sedan förra gången. Märkligt att det kan kännas så.

Nu ska jag borsta tanden, och hoppa ned i 4-kanten. Sova gott och vakna utvilad (får vi hoppas iaf).

Eventuellt hörs jag inte av fören på lördag. Har lite annat planerat i morgon kväll.

Trevlig kväll och en härlig inledning på helgen  :love: