Nu är den beställd!

Kanske kanske så kommer min väska i morgon :) Kunde inte vänta ända till hösten med att köpa den. Bara vill HA den NU! I butiken fanns bara den vita och den bruna. Jag ville ha den svarta så den fick jag beställa. Och fick veta att den var skickad i dag.

bild
Maria Montazami Collection, modell Woman (small)


Igår kväll blev det sent igen. Per & jag gick ut på en promenad efter allsången. Hamnade hemma hos Micke & Lotta. Det blev några glas rosé ute på deras altan och klockan hann gå på kvart över elva innan vi gick hem.

Idag blev det kroppkakor till luch från Restaurang Kökselvan. Det är så gott!!Var superseg efter lunch idag. Trode jag skulle tuppa av utav utmattning. Det var tur att jag skulle på återbesök på Kosmetisk Kirurgi kl 13. För hade jag inte kommit ut från kontoret hade jag somnat.

Som sagt återbesök på Kosmetisk Kirurgi. Dom är mycket nöjda med resultatet och läkningen. Nu ska jag på 6 månaderskontroll i november. Men innan dess hoppas jag på att få träffa Dr Avni för lite "småfix" haha :)


Under eftermiddagen var det dags för introduktion på IT. Veckofakturerings processen. Jätteintressant!! I morgon fortsätter vi :)

Efter jobbet åkte jag förbi mina föräldrar. Jag hade en burk lingon-sill som jag lagt in till dem. Och så skulle jag få en "hammock-stol" som man hänger på en trädgren. Vi ska ha den i Trosa på vår fina kulle som vi gjort. Kommer bli perfekt!! Per och My åker ned i helgen så då får dom sätta upp den.

När jag kom hem från jobbet var jag så slut att kroppen inte lydde. La mig på sängen vid 18 och vaknade två timmar senare. Fortfarande helt slut men tvingade mig att gå upp för att kunna sova i natt.

Vilken värme det är nu. Helt otroligt skönt. Hoppas átt det blir så också nu när semestertiderna kommer.
Tittar precis på ABC-nytt. Enligt deras väder blir det regn fredag & söndag. Lördag verkar det dock som om det ska vara uppehåll.

I morgonbitti ska jag till KBT psykologen. Efter det åker jag till jobbet och fortsätter IT utbildningen. Eftermiddagen blir det att jobba med mitt "vanliga" jobb.

Tänk att det är sista juni redan i morgon. Usch... tycker tiden rusar iväg. Hinner inte njuta.

För dig som inte sett videoklippet med vår lilla Korrepojke så finns det att se här
http://trullerutta.blogg.se/2011/june/korrepojken.html

:love: