Hemma i stan

Då var jag hemma igen. Känns lite konstigt. Men faktsikt rätt skönt oxå. Det jag ska göra nu är att hoppa i min dusch. Underbart att veta att det kommer (100%) att vara varmt vatten. I Trosa är det lite lotteri ibland om det finns varmvatten eller inte. Nu kan jag och unna mig skrubb, ansiktsmask, hårinpackning och lite annat ;)

Första jag gjorde när jag kom hem idag var att vattna mina stackars halvdöda uteblommor :( Tror tyvärr att dom är utom all räddning. Eventuellt får jag ta och köpa några höstblommor och kasta dom gammla. Vill ju ha lite fint under sista sommarmånaden.

Även räkningarna har precis blivit fixade. Så i morgon när betalningarna gått iväg kommer det återigen eka tomt på kontot. Precis som alltid annars. Varför ha pengar i onödan..... ehhhh...

Strax kommer Per hem med Thai Take Away. Hade lite planer på att äta ute först, men blev för "bekväm" när jag kom hem och orkar inte stressa med dusch och så.

Tidigt i morgonbitti, redan vid 03,00 tiden åker Per i väg. Han måste till Gotland på jobb. Tråkigt... det blev en akutgrej. Vet inte när han kommer hem igen. Det är sviter efter ovädret som var för 1½ vecka sedan som han ska reparera efter.

I morgon är det dags att börja jobba igen! Faktiskt rätt kul :) Ska försöka pallra mig upp tidigt. Vore bra om jag kommer dit i god tid. Har ju 3 veckors mail att gå genom. Och vore skönt om det inte inkräktade på morgondagens jobb eftersom jag kommer mitt i månadsbokslutet och det kan vara en hel del att göra.

Efter jobbet ska jag till Monica och fixa klorna. Såååå skönt att få snygga naglar!

Nej... nu ska jag ta min efterlängtade dusch!

Ciao

:love: