Trötter

Godkväll!

Måndag IGEN. Bra dag på jobbet. Lagom med arbete trots slutet på månaden. Otroligt att det är Mars i morgon. Herregud det var ju nyår nyligen!

Är superseg ikväll. Har hunnit med både gymet, jag ni läste rätt... GYMET, äntligen!...och sen efter det till stallet. Var inte hemma fören efter åtta nu ikväll.

Det blev dock bara en timmes träning. Måste gå ut sakta men säkert. 30 minuter motionscykel, 10 minuter rodd och 20 minuter magövningar. Ska tillbaka på onsdag och då träna med en tjej som jag lärt känna på gymet för några år sedan. Hon är det perfekta moroten för mig, ger mig inspiration och ork! En förbaskat vältränad tjej strax över 30 år. Det roliga är att hon tycker det är kul att träna med "tanten" (=mig), haha.

Undrar om det kommer bli så mycket sömn för oss här hemma inatt... My som har lov nu har två tjejkompisar här som ska sova över. Och dom är inte direkt lågmälda. Dom pratar med ganska STORA och HÖGA bokstäver! Suck... vad gör man... Ska ju upp 6:30 i morgon och jobba =(

Efter jobbet i morgon ska jag till Cambridge Ylva. Tror att jag gått ned sedan sist. För jag har tappat ett kilo sedan förra måndagen. Har börjat bli lite noggran med maten nu och försöker hålla igen med det onyttiga. Tror att min magsäck har varit ganska uttöjd sedan semestern då vi åt konstant.

Nej, nu tar jag och knyter mig och säger godnatt.