ValborgSista april, Valborg. Inget firande för oss. Vi brukar inte heller fira Valborg. Förr om åren hade vi brasa här uppe en bit ovanför oss, men idag är det nya bostäder där. Då, förr, så brukade vi iaf gå upp till brasan och kolla.

Idag har vi gjort ett besök till Trosa. Vagnen är på plats också. Så nu är det bara att invänta sommar och semester :) Från början var det mening att vi skulle stanna över natten men bestämde att vi åkte hem istället. Katterna var hemma och My var hos mormor & morfar över dagen bara.

Det skulle bli majbrasa vid Trosa Havsbad ikväll. Korvgrillning & fika. Hoppas att dom fick schyst väder bara. Det var väldigt ostadigt när vi var där. Regn & sol om vartannat.Här ska jag sola i sommar :)


I horisonten ligger Nynäshamn. Där verkar det regna.

Hemma hos mina föräldrar bor just nu en jätteliten underbar ekorrpojke.
Han är så fantastikt söt!!
Han har antagligen ramlat ur boet. Första dagen var han lite omtöcknad och pappa trode att han inte skulle överleva. Men för varje dag blir han piggare och far runt.
Han bor inne i deras ena vardagsrum. Så fort man går in där så kommer han springande och tjattrar. Igår tog vi upp han för första gången. (Han var ju halvt medvetslös när pappa tog in honom och sen dess hade dom inte rört honom). Men vi började igår med att låta honom lukta på oss. Han var lite skraj först. Sen kunde vi klappa och klia honom under hakan. Vi lyfte upp honom. Efter det så vill han bli buren HELA tiden :) Ställer man ned honom så klättrar han upp på en direkt. Han vill gärna ligga på axeln eller under hakan på en.

Idag var vi där med massor av god mat. Vi tog av Bosses mat. Korren älskade den maten.
My har varit med korren hela dagen och när jag hämtade henne ikväll ville korren inte släppa henne. Han fullkomligt älskar My :)

Vi åker nog dit i morgon igen och kramar lite på den lilla parveln.

Klockan är snart nio nu och vi ska kolla på film. Vi har precis ätit hemlagade hamburgare med bacon, ost, ananas och alla de andra vanliga tillbehören. Jättegoda! Nu ska jag ta en Sundborn Punch, som jag köpte i glassbilen igår.


Hos My sover man tryggt och skönt...och i min hand oxå :)

Hoppas på lite "vaken" bilder i morgon.